Intrebari frecvente

Fiecare dintre noi, ne-am confruntat, pe parcursul studiilor, cu aceleasi intrebari legate de realizarea proiectelor de finalizare studii - lucrarea de diploma, lucrarea de licenta, lucrarea de grad. Noi avem, datorita activitatii pe care o desfasuram de atatia ani, cea mai mare parte din aceste raspunsuri. O colaborare cu noi inseamna usurarea acestei poveri pentru tine.

Si credem ca, sigur, ai numeroase intrebari legate de o eventuala colaborare cu noi, asa ca vom incerca sa clarificam anumite chestiuni. Asteptam apoi feed-back de la tine, pentru a limpezi si alte probleme care te framanta.

Speram ca am reusit sa te convingem ca poti sa ne acorzi increderea ta si suntem nerabdatori sa incepem colaborarea cu tine!

 • 1. Cum se desfasoara colaborarea cu voi?

  In primul rand, trebuie sa completezi formularul de comanda, cu detaliile solicitate. Unul dintre consultantii nostri te va contacta, pentru a-ti cere si alte informatii necesare si pentru ca tu sa confirmi un e-mail valid, pe care-l folosesti des, unde sa primesti materialele pe care ti le vom trimite. Colaborarea, incepe, din momentul in care vei achita avansul pe care-l vom stabili de comun acord, in functie de valoarea totala a proiectului final.

 • 2. De lucrarea mea se ocupa una sau mai multe persoane?

  Proiectul tau va fi preluat de unul dintre colaboratorii nostri, specializat pe domeniul stiintific respectiv. Acest specialist se va ocupa de lucrarea ta de la inceputul pana la finalul colaborarii. Doar in cazul in care ai obiectii fata de acest colaborator sau in cazul in care colaboratorul nostru, din motive foarte serioase, nu mai poate continua raporturile de colaborare, o alta persoana iti va prelua proiectul. Totusi, pana acum, acest lucru nu s-a intamplat pana acum.

 • 3. Cat timp dureaza pana obtin lucrarea finalizata?

  Termenele sunt stabilite de la inceputul colaborarii, in functie de cerintele lucrarii, asa cum ni le transmiti tu. Cel mai bine ar fi sa ni te adresezi din timp, deoarece, in apropierea termenelor de predare suntem foarte aglomerati si atunci mergem pe principiul "primul venit, primul servit" si s-ar putea sa dureze mai mult timp. E bine sa fii precaut din acest punct de vedere si sa incepi cat mai devreme.

 • 4. In ce format voi primi lucrarea finalizata?

  Lucrarea se va trimite in WORD si/sau in PDF. Forma finala o vei primi dupa achitarea ultimei transe din suma stabilita pentru lucrare.

 • 5. Ce puteti spune despre riscul de plagiat?

  Interpretarile din lucrarile noastre sunt personale, este putin probabil sa existe doua interpretari identice, facute separat, fara a fi copiate una dupa alta. Colaboratorii nostri sunt specialisti pe domeniile lor, asa incat sunt in masura sa elaboreze lucrari originale. Avem si soft-uri care pot verifica acest aspect - detecteaza orice insiruire similara de 5 sau mai multe cuvinte.

 • 6. Modificarile se platesc separat?

  Depinde de modificari. In pretul initial intra eventuale mici modificari, ca de exemplu cele semnalate de profesorul coordonator, care poate veni cu noi sugestii sau interventii proprii. Acestea sunt luate in calcul de la inceput. Daca se doresc alte modificari sau corecturi de amploare, se va negocia un nou pret.

 • 7. Cum tinem legatura?

  Te rugam sa ne pui la dispozitie un e-amil valid si pe care-l folosesti frecvent, pentru ca predarea lucrarii sa nu fie influentata negativ de o comunicare defectuoasa. Este bine sa verifici mereu mesajele si sa ne raspunzi cat mai rapid cu putinta, pentru a nu exista intarzieri.

 • 8. Cum se face plata?

  La inceputul colaborarii, se stabileste un pret pentru toata lucrarea, asa cum vom discuta impreuna, precum si transele (doua sau mai multe, in functie de valoarea lucrarii). Colaborarea incepe dupa plata avansului. Plata se face prin virament bancar in contul pe care ti-l vom comunica noi.